Waarom TeirlincK
Organisaties zijn altijd in beweging.
Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Zij zullen ook steeds internationaler en dus complexer worden. Bovendien moeten het steeds sneller gerealiseerd worden.
TeirlincK heeft veel ervaring met veranderende bedrijfsprocessen, systeem migratie- en integratie, geïntegreerde (ERP) systemen, bedrijfsfusies en -ontvlechtingen.
Hoe gaat alle veranderingen realiseren?
Management van een onderneming heeft meestal een overvolle agenda met steeds ambitieuzere targets. Tijd om alle veranderingen gedegen uit te voeren ontbreekt.
TeirlincK is gespecialiseerd in het realiseren van úw targets.
Uw projecten zijn al in goede handen bij uw vaste dienstverlener?
Dat geloven wij graag, maar heeft ú voldoende tijd om de vinger aan de pols te houden? Laat uw opdrachten dan minstens periodiek Auditen en Monitoren.
TeirlincK kijkt over uw schouder als opdrachtgever mee en houdt zo uw dienstverlener scherp. Dit verhoogt de slaagkans van uw opdrachten aanzienlijk!
U heeft eigen personeel voor Project en Interim Management?
Dat is begrijpelijk. De kosten zijn veelal lager, ...mits de uitgevoerde opdrachten professioneel worden uitgevoerd. En gebeurt dat bij u ook?
Je doet project en interim management er niet even bij. TeirlincK kan uw medewerkers coachen en de projecten Auditen en Monitoren. Het verhoogd het rendement van de opdrachten aanzienlijk!.
In 10% van úw tijd 110% tijd voor uw opdracht!
Wie zijn wij
Bolero 99
3335 EE Zwijndrecht

M 0652 622 161
T 078 6 105 421

info@teirlinck.nl
www.teirlinck.nl
Bolero 99 - 3335 EE Zwijndrecht - Mobiel: 0652 622 161 - Telefoon: 078 6 105 421
info@teirlinck.nl - www.teirlinck.nl
© Teirlinck 2007